Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

AKTUALITY

arr3Co vše si nevhodným sezením můžeme způsobit? bolesti hlavy, šíje, zad, stlačený žaludek a stehenní svaly, stlačení stehenních žil...

KONTAKT

myHM design, s.r.o.
Záhoří 23
SEMILY
tel: +420 603 701 158
info(a)myhm.cz
IČO: 01978551
DIČ: CZ01978551

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Verze 1.0 ze dne 1. 5. 2018

Co je tento dokument?

Tento dokument popisuje, jakým způsobem bude společnost myHM design, s.r.o., IČ: 01978551, se sídlem v Záhoří 23, 513 01 Semily, dále jen „správce údajů“ pracovat s Vašimi osobními údaji.

Jaké osobní údaje zpracováváme?

Správce údajů bude zpracovávat Vaše osobní údaje, které nám poskytnete v tištěné či elektronické podobě a v rámci telefonických hovorů, dále také údaje z veřejně dostupných rejstříků. Správce údajů zpracovává především Vaše jméno a příjmení, emaily a telefonní čísla, adresu bydliště, sídla a provozovny, bankovní účet, případně i další údaje nezbytné pro plnění zakázky.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup?

K Vašim osobním údajům má přístup správce údajů a jeho zaměstnanci. V případě potřeby plnění smluv či objednávek můžeme Vaše osobní údaje předat dalšímu zpracovateli – například přepravní společnosti, našim obchodním partnerům, a to jen za účelem splnění závazků vyplývajících z uzavřené objednávky, či smlouvy o dílo.

Důvod zpracování osobních údajů?

Správce údajů Vaše osobní údaje zpracovává především proto, aby mohl plnit vzájemné smlouvy a objednávky, aby Vás mohl kontaktovat a to především za účelem fakturace poskytnutého plnění, zasílání marketingových nabídek (včetně obchodních sdělení) a ochrany svých práv (upomínání pohledávek apod.).

Doba zpracování osobních údajů?

Správce údajů bude Vaše osobní údaje uchovávat po dobu nezbytně nutnou pro zajištění všech práv a povinností plynoucích ze smlouvy či objednávky anebo do odvolání Vašeho souhlasu.

Jak je možné souhlas odvolat?

Vámi udělený souhlas se zpracování osobních údajů můžete kdykoli odvolat a to buď písemně nebo zasláním emailu na adresu info@myhm.cz. Odvolání souhlasu nemá zpětnou účinnost a nemá vliv na údaje, které správce údajů zpracovává na základě jiných právních základů než je tento souhlas.

Jaké jsou Vaše další práva?

Jako subjekt, který poskytl souhlas se zpracováním údajů, máte níže uvedená práva:

  • Právo na vysvětlení.
  • Právo přístup k osobním údajům.
  • Právo na opravu či doplnění osobních údajů.
  • Právo na výmaz osobních údajů
  • Právo na omezení zpracování
  • Právo vznést námitku
  • Právo na přenositelnost

Všechna tato práva uplatňujte přímo u správce osobních údajů a to buď písemně v sídle správce údajů nebo na emailové adrese info@myhm.cz

Dále, pokud máte za to, že dochází k porušení zákona, máte právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

Co se stane, pokud souhlas neposkytnete?

Poskytnutí souhlasu je dobrovolné a nemáte žádnou povinnost je poskytnout. Nicméně pokud osobní údaje správci údajů neposkytnete, nebude možné Vás např. elektronicky či telefonicky kontaktovat, což může v některých případech i zabránit vlastnímu plnění smlouvy či objednávky.